Grecon Bodemtechniek

Grecon Bodemtechniek staat voor kwaliteit manegebodems. Dankzij onze passie voor de hippische sport en intensieve samenwerking met onze relaties behoren wij tot de top van Nederland. U kunt bij ons terecht voor een eb- en vloedbodem of stapmolen, Geopad stability vezel, grondwerken en ook plaatsen wij uw paardenbak omheining, hindernis en weideafrastering. Onze bodems zijn duurzaam en niet milieubelastend.

Grecon Manegebodems - Passie voor paarden

Over ons

De passie voor paarden zit diep in ons hart. Wij hopen met de aanleg van onze bodems een significant verschil te kunnen maken in de hippische sport en het aantal blessures veroorzaakt door een slechte bodem te kunnen verminderen. Graag denken wij mee, om ook uw paardendroomscenario mogelijk te maken.

Grecon Manegebodems | Geopad

Manegebodems

De eisen die aan een sportbodem gesteld worden, komen ieder jaar hoger te liggen. De kwaliteit van uw paardenbak kan een significant verschil in de sportprestaties van uw dier maken. Wanneer uw bodem bovendien over de juiste hardheid en veerkracht beschikt kan deze blessures voorkomen.

Grecon Manegebodems | Voor al uw paardenbak omheiningen

Omheiningen & Hindernissen

Ook kunnen wij alle aanvullende werkzaamheden rondom uw manegebodem verrichten. Zo kunnen wij het voorbereidende grondwerk uitvoeren, beschoeiing zetten, lichtmasten monteren, sierbestrating verzorgen en ook plaatsen wij uw paardenbak omheining of bouwen wij uw marathonhindernis.

WAT KLANTEN OVER ONS ZEGGEN

Patrick van der Meer – Trainingsstal de Hoeve

Grecon heeft bij ons alle rij- en overige bewegingsfaciliteiten aangelegd. De eerste buitenbaan is rond 2003 gerealiseerd. Sindsdien zijn er nog twee binnen- rijbanen en meerdere longeercirkels en paddocks door Grecon opgeleverd. Tot op de dag van vandaag ben ik nog steeds zeer tevreden met de kwaliteit van onze bodems. Het rijcomfort is goed, de bodems vergen weinig onderhoud en zijn duurzaam. Er wordt bij ons heel secuur gelet op het verwijderen van de mest uit de banen. Wellicht zal dit ook één van de redenen zijn dat de bodems er vijftien jaar later nog steeds perfect bij liggen.

Patrick van der Meer

Theo Timmerman – United Stables

Grecon heeft onze menbak van 40×100 gerealiseerd. Ik ben zeer tevreden over de kwaliteit van de bodem. Nadat deze gesetteld is, heb ik altijd zonder problemen kunnen rijden. Grecon zou ik zeker aanbevelen! Er wordt goed werk afgeleverd, ik heb vrij weinig onderhoud aan de bodem en het eb- en vloed systeem is goed instelbaar.

Theo Timmerman

Leona Hendrikse – Stal Le Horse

Grecon heeft voor ons in 2014 een buitenrijbaan, longeerkraal, binnenrijbaan en vier paddocks aangelegd. De buitenrijbaan en de paddocks zijn tevens van een omheining voorzien. Voor ons is het grootste voordeel dat de bodems weersonafhankelijk zijn. Het comfortabele van de bodem, het vakmanschap van het bedrijf en het gebruiksgemak dat de bodem biedt maken dat ik Grecon zeker aan zou bevelen!

Grecon mangebodems | Luchtfoto Stal Le Horse

Leona Hendrikse
Stal Le Horse

Familie Endhoven – Honselersdijk

Gerard heeft bij ons in 2006 een 14×40 eb- en vloedbaan aangelegd, de omheining geplaatst en twee stallen gebouwd. Wij zijn zeer tevreden over de kwaliteit. In die twaalf jaar hebben wij slechts één keer zand aan hoeven vullen. Onze bodem wordt tevens de gehele dag door als paddock gebruikt en bij het verwijderen van de mest schep je nu eenmaal zand mee. Het hekwerk staat er tot op de dag van vandaag nog steeds netjes bij. Wij hebben Grecon reeds meerdere malen aanbevolen. De kwaliteit, de afwerking en de duurzaamheid van zowel de bodem als de stallen en de omheining zijn de belangrijkste overwegingen om deze aanbevelingen te doen.

Familie Endhoven
Honselerdijk

Rob de Groot – Paardenpension Bodegraven

Bij Stal de Groot – een luxe pensionstal in Bodegraven, is in oktober 2020 hard gewerkt aan een nieuwe manegebodem voor hun binnenbak:

Dankzij Grecon is de veerkracht en juiste hardheid weer optimaal in de binnenbak. De winter mag ook komen, want met het nieuwe eb en vloed systeem, hebben we minimaal kans op bevriezing.

                                                                          

Aanleg eb en vloed bodem bij Stal de Groot
Rob de Groot